Nazorg Borstkanker:
alle zorg op één plek in Haarlem

Te horen krijgen dat je borstkanker hebt, is een enorme klap. En moeilijk te bevatten. Daarna kom je in een fase van ‘overleven’ en wordt er van je verwacht dat je ‘sterk’ bent. Pas als de sneltrein een beetje tot stilstand komt, begint de verwerking. En dan ben je bij ons op de juiste plek.

We bieden een zorgvuldig doorontwikkeld nazorgtraject, dat als aanvulling dient tijdens of ná je ziekenhuistraject. Dat doen we inmiddels al meer dan 11 jaren. Een traject duurt maximaal 6 tot 12 weken. En de behandelingen die we aanbieden ondersteunen en versterken elkaar om jou op alle vlakken het optimale herstel te geven.

We kijken naar de mens als geheel

We hoeven tegenwoordig niet meer uit te leggen dat lichaam en geest heel nauw samenwerken. Soms zit een psychosomatisch probleem – zoals je angstig of alleen voelen – een lichamelijk herstel in de weg en andersom. Je algehele vitaliteit, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied, is heel belangrijk voor optimaal herstel.

We kijken dus naar de mens als geheel. En daarom bieden we naast de reguliere behandelingen ook complementaire behandelingen aan, zoals o.a. osteopathie, coaching, massage, healing touch en pilates.

Hoe werkt het Nazorg borstkanker behandelplan?

Ervaar je klachten waarbij je mogelijk onze ondersteuning kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. We gaan dan samen kijken wat er nodig is voor jouw herstelproces.

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoe het proces verloopt wanneer wij je gaan ondersteunen in jouw herstelproces.