Prothese lingerie

Bekijk hier onze collectie prothese bh’s en lingerie. Speciaal voor (ex-)borstkankerpatiënten hebben wij prachtige, luxe en comfortabele prothese lingerie. En: speciale prothese sport-bh’s en prothese badkleding. Van Amoena, Megami en Anita Care, bijvoorbeeld. Mijn lingeriewinkel Jolie Care in Haarlem hangt er vol mee.

Zet jouw favoriete prothese lingerie op jouw een verlanglijst. Wanneer je daarna links op de knop verlanglijst drukt krijg je de optie om je verlanglijst per mail te ontvangen. Je stuurt automatisch ook een kopietje naar ons, zodat wij je snel kunnen helpen wanneer je naar de winkel komt om de prothese bh met bijpassende slip, prothese sport-bh of prothese badkleding  te bekijken en te passen.

Borstprotheses en prothese bh’s

Veel vrouwen krijgen te maken met een borstoperatie en hebben nadien behoefte aan een prothese bh en/of borstprothese. Bij Borstkanker Herstel bieden wij de eerste verzorgingsbeha voor na de operatie tot een luxueuze prothese bh en -badkleding met borst- of deelprotheses.

Borstprotheses 
Borstprotheses worden gemaakt van hoogwaardige siliconen. Dit is een veelzijdig, huid- en lichaamsvriendelijk materiaal, dat het vrouwelijk borstweefsel het meest natuurlijk nabootst. Het voelt zacht aan, is vochtregulerend en neemt snel de lichaamstemperatuur aan. Ook zijn siliconen borstprotheses bestand tegen crèmes, chloor en zeewater.

De diverse modellen verschillen in bolling, vorm, gewicht, soepelheid en zachtheid. Door te passen ervaar je wat het beste bij je past. Het gaat niet alleen om de vorm maar ook om hoe het voelt.

Prothese bh’s 
Een prothese bh heeft speciale hoesjes aan de binnenkant van de cup van de bh. In deze hoesjes kan de borstprothese worden geplaatst. De geïntegreerde hoesjes geven de borstprothese optimale ondersteuning en zorgen ervoor dat de prothese goed op zijn plek blijft zitten. Het hogere decolleté en de hogere brug van de prothese bh geven de borst- en deelprothese een veilige steun en verbergen eventuele littekens.

Verder kenmerkt onze prothese lingerie zich door de verstelbare en elastische schouderbanden, die bij toenemende maten breder worden. Daarnaast heeft de prothese bh ook een brede, zachte ondercup band voor goede steun, betere drukverdeling en aangenaam draagcomfort. 

De collectie bestaat voornamelijk uit beugelloze prothese bh’s die zacht zijn voorgevormd. Aangezien de binnenkant van de prothese bh specials hoesjes heeft voor de borstprothese, kan je deze borstprothese er ook uitlaten. Dit maakt de bh ook gezicht voor vrouwen zonder borstprothese die geen beugel in de bh willen.

Naast prothese lingerie bieden wij ook prothese badkleding, zoals een prothese badpak, prothese bikini of prothese tankini met cupafsluiter.

Jolie Care
Bij – de prothese lingeriewinkel van Borstkanker Herstel – Jolie Care in Haarlem, vinden wij het belangrijk om vrouwen van het beste persoonlijke advies te voorzien. Ook op het gebied van borstprotheses en lingerie. Onze gecertificeerde borstprothese specialisten Lucette en Noralie adviseren graag vrouwen die een borstoperatie of- behandeling hebben ondergaan. De verkeerde prothese bh of borstprothese leidt vaak tot complicaties met vervelende gevolgen. Om dit te voorkomen is het van groot belang om gespecialiseerd en persoonlijk te worden geadviseerd. 

De prothese lingerie is er in veel verschillende maten omvang en cups. Hebben wij jouw maat niet in de winkel van Jolie Care dan kan deze worden bijbesteld. Kom voor alle prothese (sport) bh’s, prothese badkleding en lingerie eens langs in onze winkel. Door het verlanglijstje op de website in te vullen en naar ons te verzenden kunnen wij alles klaarleggen voor jouw bezoek om te passen. Onze mammacare-adviseuses staan voor je klaar!